Wat kan Grazeo betekenen voor mijn product?
Gepubliceerd op 2020-02-04
Zoveel mogelijk verkopen, dat is in veel gevallen het einddoel of in ieder geval één van de belangrijkste targets. De traditionele verkoopkanalen zijn algemeen bekend en hierin lijkt vaak nog weinig rek te zitten. Ook bij de hulpmiddelen die verkoopverhogend werken verandert er tegenwoordig weinig. Webshops, social media, reviews, iedereen weet inmiddels hoe het werkt en hoe hier gebruik van te maken. Er worden weinig nieuwe concepten bedacht die ervoor zorgen dat verkoopaantallen een vlucht nemen. En de nieuwe concepten die wél werken, kosten vaak veel geld. Bij Grazeo maken we gebruik van één van de meest recente ontwikkelingen. Het gebruik van influencers. Voor Grazeo waren influencers een ‘luxegoed’. Waar Grazeo zich in onderscheidt is het feit dat Grazeo influencers ‘bereikbaar’ maakt. Niet alleen voor de multinationals met een grote portemonnee, maar echt voor iedereen. Hoe? Dat gaan we nu uitleggen!

Normaliter benader jij met jouw bedrijf een influencer om een product aan te prijzen. Vaak kost dit veel tijd en vooral veel geld. Daarnaast is de uitkomst onzeker. Bij Grazeo creëren we een ontmoetingsplaats voor bedrijven en influencers. Verschil is echter dat bij Grazeo de influencer volledig vrij is in zijn/haar keuze voor een bepaald product. Hoe werkt dit voor jouw bedrijf stapsgewijs?

1. Plaats je product op Grazeo
2. Stel de commissie per verkocht product in
3. Een affiliate deelt dit product via een unieke link
4. Een klant klikt op deze link en koop het product in jouw eigen webwinkel
5. Nadat jij de betaling hebt ontvangen ontvang je een overzichtelijke factuur


Kortom, je registreert je gratis en plaatst je producten op ons platform. Je krijgt direct toegang tot ons netwerk van influencers. Je producten worden gepromoot via alle denkbare kanalen die volgens de influencer de beste kansen bieden. Je betaalt alleen per verkocht product. No cure = no pay! Dus waar wacht je nog op?

Grazeo zorgt ervoor dat je als merk aandacht krijgt zonder heel veel geld aan marketing uit te geven. Wij geloven in affiliate marketing waarbij je betaalt voor de daadwerkelijke verkopen en niet voor het geschatte bereik. Als bedrijf kun je gemakkelijk jouw producten laten promoten door de meest uiteenlopende influencers. Met deze manier van marketing bereik je op een snelle en gemakkelijke manier een groot publiek.

Nog één keer de plussen op een rij:

+ Promoot jouw product eenvoudig via de netwerken van onze influencers
+ Je hoeft alleen een product te plaatsen, de rest wordt gedaan!
+ Meer branding
+ Betere vindbaarheid
+ Je betaalt per verkocht product, no cure = no pay.

Dit bericht delen?

Bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd. Onze ontwikkelaars pakken jouw melding zo spoedig mogelijk op.

X

Fout rapporteren

Vul onderstaande velden zo veel mogelijk in zodat wij een probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen

Versturen Het rapport is zojuist verzonden! U moet alle velden invullen
x